TELJES TISZTÍTÁS A LÉGSZŰRŐTŐL A KIPUFOGÓ VÉGÉIG

A Carbon Cleaning Center 2016- ban alakult, azzal a céllal, hogy a belső égésű motorokat megszabadítsuk a kipufogó gáz általi lerakodásoktól.

Elsőként mutattuk be az országnak és a gépjármű tulajdonosoknak a hidrogénes motortisztítást mely kémiai és fizikai úton bontja a korom szennyeződéseket a motor különböző részegységeiből, megbontás nélkül. Nagyon hamar megkedveltem ezt a hatékony és pénztárcabarát eljárást az autó tulajdonosok, rengeteg autó járt nálunk az elmúlt években.

Ezt követően ügyfeleink gépjárművel kapcsolatos igényeit teljes körűen kielégítsük, a változó piaci körülményeknek megfelelően elkezdtünk foglalkozni a részecskeszűrők és katalizátorok, tisztításával is, az általunk használt géppel bármely eldugult részecskeszűrőt és katalizátort helyre tudunk állítani, melyre magas kilométer garanciát vállalunk.

Mivel a motorok nem csak kipufogó oldalból állnak így mi tisztítjuk a szívó oldalt is dióhéjas szemcseszórásos technológiával.

Számos, kifejezetten a közvetlen befecskendezéses modern motorokkal rendelkező gépjárművek problémája a szívó oldali szívócső, illetve a szívó csatorna elkokszosodása. Környezetvédelmi okokból a kartergázt és a kipufogógázt is visszavezetik a szívó csatornán keresztül a motorba, emellett benzines motoroknál is alkalmazzák a közvetlen benzinbefecskendezést.

Ezek hátránya, hogy a szívószelepeket és a hengerfej szívó csatornáját az üzemanyag permet már nem tisztítja, így ezekre lerakódnak a kartergázban és a kipufogógázban található részecskék. A lerakódások akadályozzák a szívószelep mozgását, csökkentik a keresztmetszeteket. Ennek következtében csökken a motor teljesítménye, egyenetlen lesz a járása.

Vállaljuk minden típusú belső égésű motor teljes korom mentesítését a kicsiktől a nagyokig( szgk, tgk) legyen kis vagy akár nagy javítási munka körültekintő odafigyeléssel gondossággal végezzük el.

Hivatásunk a elkokszosodott, elkormosodott motorok helyreállítása.

Kokszosodás vagy koromlerakódás problémája van gépjárművével bízza ránk!