DPF Katalizátor tisztítás

Professzionális katalizátor, és részecskeszűrő tisztítás
Csúcstechnológiás megoldás, melyet az Ön járműve is megérdemel!

Teljeskörű, rendszerszintű tisztítási eljárás

Ha eldugult a részecskeszűrő, akkor milyen állapotban lehet a többi alkatrész? A szűrő tisztítása nem jelent teljeskörű megoldást, hiszen a rendszerben lévő szennyeződés hamar visszakerül a szűrőbe, és ismét kezdődik elölről a folyamat.

Mi erre a problémára kínálunk megoldást: a csúcstechnológiás Carbon Cleaning gépünkkel kitisztítjuk az egész rendszert (turbó, dugattyú, szelepek, porlasztó, EGR szelep, katalizátor, lambda-szondák, kipufogórendszer). A professzionális tisztítási eljárásunknak köszönhetően minden alkatrész megfelelően fog működni, ezzel növelve az élettartamot.

A kezelés után a gyári értékek lesznek mérhetőek. A károsanyag-kibocsátás akár 40-70%-kal is csökken, a motor érezhetően dinamikusabb, csendesebb lesz. Arról nem is beszélve, hogy az üzemanyag-fogyasztás is jelentősen mérséklődik.

Az eljárás végén megmérjük az emissziót, és a teljesítményt. Minden esetben jegyzőkönyvet készítünk, melyet a munka végeztével átadunk az Ügyfél számára.

Tisztítás lépései

1. lépés: Teljeskörű szolgáltatási-csomagunk választása esetén időpont egyeztetést követően fáradjon be járművével műhelyünkbe!
2. lépés: A tisztítási folyamat következő lépéseként felmérjük a jelenlegi állapotot. Az felmérés során jegyzőkönyvet készítünk.
3. lépés: A Carbon Cleaning gépünkkel kitisztítjuk az egész rendszert (turbó, dugattyú, szelepek, porlasztó, EGR szelep, katalizátor, lambda-szondák, kipufogórendszer).
4. lépés: A következő lépésben leszereljük a részecskeszűrőt, majd azt is kitisztítjuk.
5. lépés: Az eljárás végén megmérjük a károsanyag-kibocsátást, valamint a teljesítmény. Ezután szintén jegyzőkönyv készül. És már készen is vagyunk!

Amikor hidrogént adagolunk a normál tüzelőanyag-keverékéhez a motorban, pirolízis megy végbe a hengerekben, ami előnyös a szénlerakódások megszüntetése szempontjából. A kipufogórendszer hőmérsékletének növelésével a szénlerakódások szublimálódnak (elpárolognak) és kipufogógázként távoznak.

Így a turbófeltöltőben, a motorszelepekben, a dugattyúgyűrűkben, a DPF vagy a FAP szűrőben, a katalizátorban és az egész kipufogórendszerben lerakódott szén (korom, egyéb lerakódások) eltávolítható a motor alapelemeiből, lehetővé téve, hogy a motor ismét „lélegezzen” és megfelelően működjön.

Carbon Cleaning berendezésünk teljesítménye figyelemre méltó.

13 éves hidrogéntechnológiai tapasztalatunknak köszönhetően képesek voltunk olyan egyedülálló technológiát kifejleszteni, amely elegendő hidrogént termel a motor sima járását akadályozó szénlerakódások 70- 85%-a eltávolításához.

  • A berendezés teljesen automatizált és 400V-on üzemel, ami nagyon hatékony a gáztermelés szempontjából. Ezzel képesek vagyunk percenként 30 liter gáz áramlási sebességet elérni a motorok szénmentesítésének bizonyított hatékonysága érdekében.
  • A Carbon Cleaning berendezésünk 4.5 kW/h villamosenergia-fogyasztása gazdaságos az energiafogyasztás szempontjából.
  • Hatalmas teljesítményének köszönhetően a Carbon Cleaning berendezésünk alkalmas akár 14.000 cm3-es benzin és dízelmotorok tisztítására is.
  • A berendezés fel van szerelve indító/leállító gombbal, teljesen automatizált élőrre be vannak programozva a motorok cm3 alapján érintőképernyős
  • led kijelzőn minden adat megtekinthető a folyamat alatt.
  • A berendezés mérete: 1200 mm x 1150 mm x 550 mm, súlya 350 kg.
  • A Carbon Cleaning berendezés kereken áll, így könnyen mozgatható, olajjal szemben ellenálló, és megfelel az autószolgáltatásokkal szemben támasztott követelményeknek.
  • A Carbon Cleaning berendezését nem lehet megvásárolni kizárólag Franchise rendszerben helyezzük ki műhelyek részére, figyelembe véve, hogy az üzembe helyezés után sokáig képes megbízhatóan üzemelni a 40 literes tartálynak köszönhetően. Távoli irányítással, gps rendszerrel van ellátva.
  • És ami a legfontosabb, a Carbon Cleaning berendezés teljesen mértékben Európában készül és a gyártó örök garanciát ad a gépeire.

KAPCSOLATFELVÉTEL